Wacker Digitaal

In een steeds veranderende wereld van digitalisering en automatisering willen wij als vereniging een volgende stap zetten in communicatie en PR zaken.
Hiervoor hebben we een automatiseringspakket ter beschikking vanuit Sportlink. Deze kan worden ingezet voor zowel website, voetbal app als ook reclame in kantine. Een pakket dat klaar is voor de toekomst en de communicatie binnen de club sterk vereenvoudigd en toegevoegde waarde levert en ondersteunend is aan sponsoring en reclame hetgeen betekent dat we meer inkomsten kunnen genereren uit sponsoring.

Voor het gebruik hiervan zijn we een enthousiaste aantal mensen nodig die affiniteit hebben hiermee, er plezier uithalen en graag bezig zijn met ontwikkelingen op dit gebied. De inschatting is dat de tijdsinvestering niet groot zal zijn en uiteraard geldt ook hier; hoe meer mensen dit oppakken des te minder tijd het kost.

Ben je vooruitstrevend en help je graag onze vereniging verder, of ken je iemand die dit zou willen oppakken, geef dit dan door aan iemand van het bestuur. Hiermee help je de vereniging enorm en kunnen we er samen voor zorgen dat we deze middelen snel en op een goede manier kunnen inzetten.

Groet,
Frans Zinger