Wacker 3, echt Knapman!!

Na een jaar proefdraaien met “de broek” van Knapman door Remco Stadman was het duidelijk.

Remco heeft een jaar lang geen pijntje gehad en werd almaar fitter en fitter.

Hij was het die is begonnen met de compressie kleding van de Dhr. Knapman te dragen.

Na een 2de en 3de teamlid van Wacker 3 in actie te hebben gezien in deze wonder broek (staat dicht bij de wonder bra) wilden we het wat groter aanpakken.

Na contact met Dhr Knapman himself en wat mailverkeer over en weer, hadden we een mooie deal. Als wij een teambestelling zouden plaatsen kon Dhr Knapman ons flink tegemoet komen, zowel in de aankoop als in merchandise in de vorm van een goodie bag.

Afgelopen zondag had bijna iedere speler wel iets van Dhr Knapman aan het lijf.

De enige speler die het veld vroegtijdig moest verlaten had………..idd, geen Knapman aan. Gelukkig is de fysio (letterlijk) binnen handbereik.

Na de wedstrijd waren er meerder spelers die aangaven het gevoel te hebben maar een halve wedstrijd gespeeld te hebben. Knap man!

Eenmaal in de kleedkamer was het even schrikken (ze zitten bij sommige spelers wel echt heel krap man).

​Namens de voltallige selectie van Wacker 3 hartelijk dank meneer Knapman!!!