Vv Wacker/WIJC verwelkomt nieuwe scheidsrechters

Woensdag 19/12 j.l. hebben 9 scheidsrechters in spe de cursus Verenigingsscheidsrechter van de KNVB met goed gevolg afgesloten. In vier avonden en middels 3 oefenwedstrijden hebben de scheidsrechters meer inzicht gekregen wat er komt kijken bij het op een juiste wijze leiden van een (jeugd)wedstrijd in het veldvoetbal. Dankzij deze mannen zullen ook in het komend seizoen weer velen kunnen blijven genieten van het voetbal! De deelnemers van de cursus kwamen uit Balkbrug, Zuidwolde, Ruinerwold, IJhorst en De Wijk. De cursus werd verzorgd door Albert-Jan Benjamins van de KNVB; vv Wacker heeft haar accommodatie ter beschikking gesteld. Namens Wacker/WIJC namen Henry Linthorst, Marc Steenbergen, Jurgen de Boer en Arnout van Baalen deel aan de cursus. Zij zijn inmiddels voorzien van een nieuw scheidsrechterstenue en binnenkort op de velden in actie te zien.