Vertrouwenscontactpersoon aangesteld

Het is belangrijk dat de leden van VV Wacker en SJO WIJC rekening houden met de grenzen van anderen. Iedereen mag aangeven waar zijn of haar persoonlijke grens ligt, zonder dat daar flauw of raar over gedaan wordt. De voetbalvereniging moet immers voor iedereen veilig, vertrouwd en plezierig zijn. Sporters die geconfronteerd worden met grensoverschrijdend gedrag kunnen dat het beste uitspreken. Het liefste tegen degene die het doet, maar als dat niet helpt of de sporter durft dit niet, dan kan hij of zij het beter vertellen aan iemand anders. Daarom heeft het bestuur van VV Wacker besloten om de functie van vertrouwenscontactpersoon in het leven te roepen. Vertrouwenscontactpersoon voor onze vereniging is Caroline de Graaf. Voor uitgebreide informatie verwijzen we u naar menu organisatie of jeugd WIJC vertrouwenscontactpersoon.(Of klik op deze link)