Verdergaande gevolgen voor onze vereniging

In verband met de maatregelen die de regering vanmiddag bekend heeft gemaakt om de uitbreiding van het Corona virus verder tegen te gaan is er ook duidelijkheid voor wat betreft alle activiteiten rondom sportverenigingen.
Dit betekent dat in ieder geval tot 6 april geen enkele activiteit binnen Wacker doorgaat. Dit betreft zowel wedstrijden, trainingen, bijeenkomsten of andere activiteiten.
Ook kan er tot die tijd geen gebruik gemaakt worden van de velden dus ook overdag geen kinderen op de velden.
De genoemde maatregelen zijn getroffen voor de gezondheid van ons allemaal. We doen daarom een beroep op een ieder de maatregelen te respecteren en zonodig mensen aan te spreken wanneer dit niet gebeurt.
Wij hopen op een ieders begrip. Mochten er nieuwe ontwikkelingen komen dan houden wij jullie op de hoogte.
Gr. Bestuur vv Wacker

De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn verlengd tot en met 6 april. Dat betekent ook dat er langer niet gevoetbald kan worden in alle Nederlandse competities van het betaald- en amateurvoetbal.

De consequenties voor alle wedstrijden op het veld en in de zaal, bij de mannen, vrouwen en de jeugd, kunnen later bekendgemaakt worden. Tot en met 6 april stonden er inmiddels al geen interlands meer gepland.

Het kabinet heeft vanmiddag tevens bekendgemaakt dat alle sportclubs in Nederland dicht moeten. Dat geldt voor alle sportaccommodaties, dus ook voor de trainingsfaciliteiten en stadions van het betaalde voetbal. Het advies van de KNVB, ECV en CED is om hier uiteraard gehoor aan te geven, alles te sluiten en ook niet collectief te trainen. De KNVB houdt voor de hervatting van de competities rekening met de tijd die de selecties nodig hebben om weer wedstrijdfit te worden.