Van Supporters, voor Supporters!

Het seizoen 2018-2019 is weer ten einde, dus ook voor de Supporters Verenging breekt de vakantie aan!

Wederom was het weer een druk seizoen en we zijn dan ook bijzonder content met de hulp van Jan en Sjerp bij de kaartavonden en Caroline en Jeanet, die helpen met de verkoop van de programma boekjes bij de thuiswedstrijden van Wacker 1
Helaas heeft het eerste het seizoen niet kunnen afsluiten met een bekroning met promotie.

Het jeugdige Wacker 2 heeft op een keurige en sportieve wijze gevoetbald en ook Wacker 3 en Wacker 4 hebben zich van hun goede kant laten zien!

Natuurlijk zijn de borden aan de invalswegen van ons mooie dorpje De Wiek wel eens opgevallen. Harry Waninge verzocht elke keer weer dat ze worden geplaatst, zodat ieder kan zien wie de tegenstander is van ons vlaggeschip!

Jan Tijink zorgt op zijn eigenwijze voor het voorwoord in het programma boekje.

Dus al met al, we zijn blij met al de vrijwilligers! Hulde!!

De Supporters Vereniging is er natuurlijk voor elk team van de v.v. Wacker. Een aantal jaren geleden is een mooie overkapping gebouwd, waar heel veel gebruik van gemaakt wordt. Het is toch geweldig om na afloop van de wedstrijd te genieten met je team onder de overkapping of in de mooie kantine.
De inrichting van de kantine wordt aangepast en ook hierbij draagt de Supporters Vereniging haar steentje bij!

Het gonst al een paar weken in de Wijk en omstreken, wie de Voetbalpoule heeft gewonnen….
Bij de start van het nieuwe seizoen zal het bestuur de einduitslag bekend maken en voor de winnaar volgt dan natuurlijk de eeuwige roem!

De Supporters Vereniging bruist van ideeën en hoopt in de toekomst onze v.v. Wacker op allerlei gebied te steunen.
Dat kunnen wij niet alleen en daarom is natuurlijk ook de steun nodig van iedereen!
Met andere woorden, wordt vervolgd……

Het bestuur ziet er als volgt uit:
Voorzitter                  : Hans van Luin
Secretaris                 : Anja Dekker
Penningmeester     : Frank Johnsen
Algemeen lid                       : Willem Brinkman
Algemeen lid                       : Stefan Bork

Tenslotte wensen wij iedereen een zonnige, prettige en gezonde vakantie toe en hopen jullie weer te begroeten in het nieuwe seizoen tijdens de wedstrijden of andere activitieiten!

Met vriendelijke, sportieve groet,
De Supporters Vereniging