Van het bestuur

Het eerste deel van seizoen 2018-2019 zit er al weer bijna op.

We willen allereerst stilstaan bij het overlijden van Henk Barels. Het is inmiddels al weer ruim een maand geleden. Dit heeft op veel leden een behoorlijk emotionele indruk achtergelaten. We hopen dat iedereen dit een plekje kan geven. We wensen Nynke, Kaleigh en Kevin nogmaals veel sterkte toe.

Wat betreft de prestaties van ons eerste elftal draaien we goed mee in de top. Tijdens het schrijven van dit stukje staan we op een verdienstelijke 4e plek en hebben we zicht op het behalen van de 1e periode. Onze nieuwe trainer Theo van ‘t Zand heeft het team goed op de rails staan en we kijken uit naar het voorjaar.

Het 2e, 3e en 4e team kunnen nog wel wat ondersteuning gebruiken! Maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit in het tweede deel van het seizoen goed gaat komen.

Bij WIJC zien we dat de jongste jeugd het hartstikke goed doet en zijn er ook kampioenfeestjes te vieren. De samenwerking met Vitesse ‘63 werpt zijn vruchten af, de teams draaien goed en iedereen is aan de nieuwe situatie gewend.

Zoals we tijdens de ALV hebben gepresenteerd zijn we druk met het project “kunstgras”. Recent heeft de gemeenteraad hierover een besluit genomen. Helaas is dat (nog) niet de toezegging waar we op zitten te wachten. Samen met vv Ruinen en vv Ruinerwold zullen we verder praten met Gemeente De Wolden. We houden jullie op de hoogte.

Voor de komende wintermaanden staan er nog veel activiteiten op de agenda:

• de zaalcompetitie voor de jeugd
  • het oliebollentoernooi
  • het RIJS toernooi
  • carbidschieten
  • Nieuwjaarsreceptie zondag 6 januari

We hopen jullie allemaal te zien. Willen jullie een handje helpen bij één van de activiteiten, meld je dan aan bij de leiding.

We wensen iedereen fijne Kerstdagen toe en alvast een goede jaarwisseling.

Frans Zinger
Jan Lier