Van het bestuur

Het seizoen 2018-2019 zit er al weer bijna op en het is een mooi moment om weer terug te kijken op een prima voetbalseizoen. Natuurlijk kijken we met trots naar de prestaties van Wacker 1. Na een goed begin zijn we uiteindelijk op een verdienstelijke 4e plek geëindigd. Dit betekent dat er in ieder geval nog leuke wedstrijden komen om een plek in de 3e klasse te veroveren. We hopen op succes in de nacompetitie. We willen natuurlijk Theo van ‘t Zand en alle spelers bedanken. De teamspirit, het plezier en de wedstrijdmentaliteit zijn dik in orde.

Bij de jeugdspelers is de samenwerking met Vitesse’63 een succes te noemen. Vanaf dag één is de afstemming keurig geregeld en lijkt het alsof we al jaren met elkaar voetballen. Dit biedt zeker perspectief en we zijn druk bezig om te kijken of ook de jongere jeugd kan samengaan.

Op het gebied van kunstgras lijkt het rustig, maar op de achtergrond wordt hier hard aan gewerkt. Met Steef van Baalen als kartrekker zijn we met Ruinen en Ruinerwold nog actief in overleg met de gemeente. Inmiddels ligt er een plan klaar, waarvan alle partijen vooraf aangegeven hebben dat het akkoord is. Het college van De Wolden is inmiddels groen licht gegeven, maar de raad heeft het laatste woord! Zodra hier meer over bekend is, zullen we dat direct communiceren. En wie weet   hebben we volgend jaar beschikking over een eigen kunstgrasveld.

Ook zijn er initiatieven om onze kantine te vernieuwen. Er ligt een plan klaar wat binnenkort aan het bestuur wordt gepresenteerd.

Komende zaterdag is er dan nog het WIJC toernooi en willen we het seizoen afsluiten met een familiedag. Dit belooft weer een gezellig evenement te worden. Iedereen is uitgenodigd, dus kom zeker kijken en eet een hapje mee.

Iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan Wacker en WIJC enorm bedankt hiervoor.

We wensen iedereen vast een mooie zomer en hopen jullie weer gezond op het veld te zien na de vakantie.

Frans Zinger
Jan Lier