Supporters Vereniging v.v. Wacker pakt uit!!

Terwijl het voorjaar in de lucht hangt, de vogeltjes druk aan het nestelen zijn en de voetbalcompetitie voorzichtig naar het einde sluipt,heeft de Supporters Vereniging gemeend om tijdens de wedstrijd van Wacker 1 tegen Ruinen 1 op zondag 15 april wederom iets rondom de wedstrijd te organiseren.

Als er maar een stopcontact in de buurt is, maakt niet uit of ik op een boot, kelder, plaatselijke kroeg of op een bergtop in de Alpen moet spelen….. Jawel, dat zijn de woorden van rasmuzikant en entertainer Willem Spans. En hij komt deze zondagmiddag het publiek en spelers vermaken op zijn eigen wijze, welke bekend is in De Wiek, Ruune en omgeving!

Voorafgaand aan de wedstrijd spelen twee jeugdteams van WIJC en Ruinen tegen elkaar om alvast in de sfeer te komen. En voor aanvang van de wedstrijd worden de spelers van Wacker en Ruinen begeleid naar het veld door jeugdvoetballers van WIJC.

Het beloofd dus weer een gezellige en sportieve zondagmiddag te worden, waarbij de Supporters Vereniging van Wacker u hoopt te mogen begroeten!  Aanvang van de wedstrijd is om 14.00 uur.