Scheidsrechters nieuwe seizoen thuiswedstrijden

Beste scheidsrechters,

Alhoewel het nog volop vakantie is zijn we ons langzaam aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Dat begint traditiegetrouw met de bekerwedstrijden, die gespeeld worden in het laatste weekend van augustus (za 31/8) en de eerste twee weekenden van september (7/9 en 14/9). Vanaf 21/9 zal de competitie weer starten, maar de programma’s daarvoor zijn nog niet bekend, dus daar kom ik nog op terug.

Zoals elk jaar heb ik weer het verzoek aan jullie of jullie in de bijlage de gele kolom onder je naam willen invullen, door het invullen van een ‘X’ bij de wedstrijden waar je wel kan. Als je niet kan hoef je niets in te vullen. Met Anita heb ik afgesproken dat zij dit zal invullen voor de wedstrijden waar vv Vitesse een scheidsrechter voor kan leveren.

Zou ik jullie reactie aub uiterlijk dit weekend kunnen ontvangen? Dan kan ik tijdig een indeling maken, waarbij ik zal trachten zoveel mogelijk invulling te geven aan jullie voorkeuren, en tevens een evenwichtige verdeling van wedstrijden te creëren.

Nog 1 punt van aandacht: er staat een groot aantal wedstrijden gepland op 31/8, maar dat is het weekend van het Wieker feest. Ik verwcaht dat veel leiders zullen proberen om deze wedstrijden te verschuiven, dus hier kan/zal het schema nog aangepast worden!

Tot slot: dit jaar zijn er helaas 3 scheidsrechters (met goede redenen gestopt). Uitbreiding van ons korps blijft dus een belangrijk punt van aandacht. Zouden jullie mij willen informeren zodra je iemand spreekt die wel interesse heeft om te gaan fluiten? Alvast dank!

Steef van Baalen