Donderdag 30 januari: Scheidsrechter Siemen Mulder op bezoek bij vv Wacker!

In het weekend van 1 februari start de voorjaarscompetitie weer, zowel voor onze jeugdelftallen als voor het merendeel van de senioren. Om je goed voor te bereiden op deze hervatting van de competitie wordt er al weer volop getraind. Maar het is ook erg nuttig om je wat meer te verdiepen in de arbitrage: wat zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen, en wat kun je leren van een scheidsrechter uit het betaald voetbal?

Op donderdagavond 30 januari komt Siemen Mulder een leuke, interactieve avond verzorgen in de kantine van VV Wacker. Enerzijds om inzicht te geven in zijn rol als betaald voetbal scheidsrechter en wat daar bij komt kijken en anderzijds om ook de kennis van ons te testen als scheidsrechter of teamleider.
Wij nodigen leden van vv Wacker, maar ook leden van buurverenigingen, van harte uit om deze avond bij te wonen.

Opgave bij: Steef van Baalen, 062706 1548 of steef.vanbaalen@home.nl
Locatie: kantine vv Wacker, Wiltenweg 1, De Wijk
Datum: 30 januari 2020
Inloop vanaf 19:30 uur
Start: 20:00 uur

Kosten: gratis voor leden van vv Wacker

Heb je je nog niet opgegeven en lijkt het je wel leuk om hier bij te zijn? Aarzel dan niet, er zijn nog plekken beschikbaar!

Tot 30 januari!