DECEMBERMAAND = VERRASSINGSMAAND!

Dat ontdekte ik deze week, toen bestuurslid Jan Lier mij belde dat de voetbalvereniging Wacker en hun trainer, Theo van ’t Zand, aan het eind van dit wonderbaarlijke seizoen, waarvan we nog maar moeten hopen of het eind gehaald wordt, met wederzijds goedvinden uit elkaar gaan!

En dat Wacker een vooruitstrevend bestuur en technische commissie heeft blijkt wel uit het feit, dat men ook al de nieuwe trainer kan presenteren. Het is niemand minder dan de bij velen in Wacker kringen bekende Gert Jan Hoekstra uit Hoogeveen. De man die reeds eerder van 2012 tot 2015 onze blauwwitten onder zijn hoede had en met succes want hij belandde er zelfs mee in de tweede klasse!

Daarna werd hij trainer van voetbalvereniging Ruinerwold, doch moest helaas, door ernstige privéomstandigheden, deze functie, na korte tijd, opgeven. Gert Jan heeft in de achter ons liggende jaren nog wat werkzaamheden verricht bij de jeugdafdeling van de voetbalvereniging v.v. De Weide in Hoogeveen, doch inmiddels heeft de “trainerskriebel” hem weer te pakken en wil hij dolgraag terugkeren als hoofdtrainer.

De keus was voor hem niet moeilijk, toen onze club Wacker aan de bel trok!! Dus met ingang van het seizoen 2021/2022 zal hij, de sympathieke Gert Jan Hoekstra, weer als hoofdtrainer fungeren bij onze blauwwitten. Welkom Gert Jan!!!