De mooiste club is Wacker

Een aantal jaren geleden werd mij de vraag gesteld of ik voorzitter van Wacker zou willen worden. Na 4 jaar bestuurslid geweest te zijn heb ik met mijn blauw-witte hart daarop volmondig ja gezegd. Voorzitter, een mooie, uitdagende maar soms ook intensieve taak. Je bent het begin maar ook het einde van de club. Betrokken bij alles wat er speelt binnen de vereniging, probleemoplossend bij zaken die spelen en uithangbord en de representatie naar de buitenwereld.

Ik heb in de jaren veel mensen ontmoet en gesproken bij de club en daarbuiten. Ieder met een eigen verhaal waarbij de gemeenschappelijke deler uiteraard voetbal is en waarbij opvalt dat iedereen het met passie en vol overgave doet. Intrinsiek gemotiveerd en enorm betrokken bij onze vereniging, zowel spelers, bestuur, commissieleden, ouders, vrijwilligers, trainers, supporters, ieder op z’n eigen manier.

Er is veel gebeurd in de 4 jaar dat ik voorzitter ben geweest. Mooie momenten maar ook erg trieste gebeurtenissen. De veerkracht en saamhorigheid heeft mij enorm geraakt en is geweldig om te zien en te voelen.

Ik heb afgelopen zomer besloten te stoppen als voorzitter. Werk, een nieuwe studie en nog enige andere ambities slokken teveel tijd op om 100% te kunnen geven aan de club en dat verdient Wacker zeker.

Ik heb het als een voorrecht gevoeld om voorzitter te mogen zijn van Wacker. Ik wil iedereen bedanken met wie ik heb samengewerkt en jullie allen een gezonde en sportieve toekomst wensen.

We komen elkaar zeker weer tegen.

Gr. Frans Zinger

Voorzitter vv Wacker

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.