Carbidschieten

Zoals ieder jaar wordt er door de Business Club Wacker de traditionele Oudejaarsborrel georganiseerd. Op maandag 31 december knallen wij we

er het oude jaar uit. Vanaf 14:30 uur staat er een hapje en een drankje voor u klaar in de kantine van v.v. Wacker. Het is niet alleen voor leden van Wacker, BCW, supporters, familie, vrienden en sponsoren!! Iedereen, jong en oud is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Ook al bent u in het geheel geen lid van BCW en/of Wacker dat maakt niets uit zo benadrukt BCW.
Ook dit jaar zoeken we weer vuurmeesters om de carbidbussen te laten knallen! Laat je kunsten zien en wordt de knaller van het jaar!
Kom ook om feestelijk het oude jaar uit te knallen.
Iedereen welkom!
Toegang, oliebollen/appelflappen en drankjes gratis.
Of nog beter, vertoon zelf je carbid schietkunsten. Melkbussen en carbid aanwezig.

Maandag 31 december 2018
Van 14.30-17.45 uur