Beste voetballers, leden en vrijwilligers van vv Wacker,

We maken met z’n allen een bijzondere tijd door waarbij er in korte tijd veel veranderd is. Veel ligt stil zo ook alle activiteiten binnen onze vereniging. Het is daarom al een tijdje rustig op de voetbalvelden, maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt. De afgelopen weken wordt er hard gewerkt aan ons nieuwe kunstgrasveld. Jammer dat je niet af en toe een kijkje kunt nemen echter met enige regelmaat kunnen jullie foto’s bekijken op onze site. Zo blijf je toch op de hoogte van deze mooie verandering. De werkzaamheden liggen op schema en we kunnen nu al zeggen: dat ziet er mooi uit, echt een aanwinst voor onze club. En nu hopen we natuurlijk dat we na de zomer gewoon weer mogen voetballen. Want, wat duurt deze crisis toch al lang. De weken voelen als maanden.

Vanuit het bestuur volgen we wekelijks de laatste besluiten van het kabinet en de KNVB. Waar nodig zetten we dit gelijk om in acties en maatregelen. Zo proberen we bijvoorbeeld de financiële schade op te vangen middels een aanvraag bij de RVO.

Jammer genoeg zal er deze competitie niet meer uitgespeeld worden. Ook het WIJC toernooi is afgelast. En als belangrijkste: ons 90-jarig jubileum kan niet worden gevierd. Omdat het nog te onzeker is hoe lang de corona maatregelen duren, kunnen we wel aangeven dat dit feest volgend jaar alsnog groots wordt gevierd!

We hopen natuurlijk op jullie begrip voor alle maatregelen die we hebben moeten treffen.

Helaas hebben we afgelopen week afscheid moeten nemen van ons oud bestuurslid Jan Jansen. Een lange tijd betrokken en actief lid geweest in diverse functies. We wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe de komende tijd.

We wensen iedereen een mooie zonnige lente toe en natuurlijk een goede gezondheid. Zijn er ontwikkelingen dan houden we jullie uiteraard op de hoogte. We zien en spreken elkaar hopelijk snel weer bij onze club!

Met vriendelijke groet,

het bestuur