Beste voetballers, leden en vrijwilligers van vv Wacker,

Bij het vorige schrijven spraken we nog de hoop uit dat we elkaar weer snel zouden zien op de club. Helaas is dat nu nog beperkt mogelijk, echter we kunnen al wel weer trainen en zien dat iedereen hier erg blij mee is. Vrijwel alle avonden wordt er gretig getraind om zo aan de conditie te werken en de eventuele corona-kilo’s kwijt te raken. Ook van de ouders krijgen we positieve reacties; eindelijk komen de kinderen weer achter de spelcomputer vandaan en kunnen ze hun energie kwijt.

Wat natuurlijk mooi is, is dat we dit op ons nieuwe kunstgrasveld kunnen doen! Wat een aanwinst is dit voor onze accommodatie. We krijgen heel veel positieve reacties over de kwaliteit van het kunstgras. Je ziet dan ook dat er al intensief op gespeeld en getraind wordt en dat het gewone gras al minder gebruikt wordt. Dit gebeurt zowel door eigen leden, maar ook door jongens en meiden buiten officiële trainingen.

Helaas constateren we wel dat niet iedereen hier goed mee omgaat. We zien te vaak dat er lege zakken chips, flesjes en blikjes achter worden gelaten. Ook het eerste gevalletje hondenpoep op dit mooie kunstgrasveld is een feit! Hoe moeilijk kan het zijn om afval in de afvalbak te gooien of nog beter, weer mee te nemen naar huis en….. je hond uitlaten op een voetbalveld waar spelende kinderen komen? Dit kan echt niet!

We willen de velden graag toegankelijk houden en daar hebben we iedereen bij nodig. Spreek ook elkaar aan wanneer je iets ziet dat niet hoort op een voetbalveld. Omdat we niet continue aanwezig kunnen en willen zijn, hebben we besloten om per heden camera’s te plaatsen. We hopen niet dat het nodig is om ze te gebruiken als het (weer) uit de hand loopt. Daarom nog een oproep aan alle gebruikers om respectvol om te gaan met onze accommodatie en aan de ouders willen we vragen: geef dit ook mee aan je kinderen zodat we er met z’n allen voor zorgen dat we trots kunnen zijn en blijven op ons prachtige voetbalcomplex.

We willen bij deze nog vermelden dat de accommodatie van 27 juni tot 12 augustus gesloten zal zijn.

We wensen iedereen een mooie en gezonde zomer toe en hopelijk dat we elkaar bij de start van het seizoen 20-21 wel kunnen zien en spreken aan de Wiltenweg!

Met vriendelijke groet,