ER ZIJN VAN DIE GOUDEN KERELS…

Wat is eigenlijk een vereniging? Of beter gezegd: Wat is eigenlijk een voetbalvereniging? Dat is een samensmelting van een aantal mensen (mannen en vrouwen) die het voetbalspelletje hoog in hun vaandel hebben staan. Ze kunnen daarbij een leidinggevende functie hebben in bestuur/commissie om zo’n vereniging goed te laten verlopen, ze kunnen aktief zijn als speler/speelster, ze kunnen gewoon supporter zijn en de vereniging een goed hart toe dragen enz. enz.
Maar ………ze kunnen ook vrijwilliger zijn en hun aanwezige kwaliteiten in dienst stellen als dat nodig is.En gelukkig heeft onze voetbalclub Wacker(want daar hebben we het over)een flink aantal mensen van dit soort “op voorraad”!
En een van die mensen is ons aller HARJO VAN HOLTEN! Wie kent hem niet?? Veel tijd brengt hij op de velden van Wacker door. Als scheidsrechter bij de jeugdelftallen op zaterdag, als scheidsrechter bij de lagere elftallen op zondagmorgen en……als het nodig is als grensrechter bij het 1e elftal. Altijd keurig gekleed in zijn scheidsrechterspak van de K.N.V.B. (hij is gediplomeerd scheidsrechter) en prima “fluitend en vlaggend”! En laat nu deze Harjo onze club , door zijn verhuizing naar Emmen, gaan verlaten! Dat is erg jammer, want Harjo behoort bij die gouden kerels, waar dit artikeltje naar genoemd is!
De hele Wackerfamilie is hem veel dank verschuldigd en wenst hem en zijn familie veel succes in het Zuid Oosten van onze provincie.
Op zondag 12 maart, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van ons 1e elftal tegen Zandhuizen, zal op gepaste wijze afscheid van Harjo worden genomen.