VAN WIE IS DAT D’R TOCH IENE??…….

We hadden hem al een aantal wedstrijden mee zien lopen in ons eerste elftal. En de vaste supporters hadden zichzelf al eens afgevraagd: “Van wie is  d’r dat toch iene”? Informeren bij andere supporters maakte ons ook al niet wijzer.

Hoog tijd dus om deze “vreemde eend in de bijt” eens even wat nader aan de tand te voelen. Na afloop van de teleurstellend verlopen wedstrijd tegen Steenwijk, kreeg ik toestemming om op audientie te komen!!

Nou, wij hebben te maken met Winfried Tromop, op 20 augustus 1987 geboren in Vollenhove en tegenwoordig wonend in De Wijk, samen met Naomi en dochter.

Na de  basisschool heeft Winfried Havo gedaan, H.B.O. gevolgd en een opleiding aan de CALO (een opleiding voor gymnastiekleraar).Als je zoiets hoort, denk je: “Die staat gymlessen te geven”!! Niets is minder waar. Winfried verkoopt (vanaf het Rogat) zonnepanelen!! Dat is andere koek dan voor de klas staan!

Hij is met voetballen begonnen bij VENO in Vollenhove, daarna een flink aantal jaren in het 1e ste team van Flevo Boys (Emmeloord) gespeeld, vervolgens een aantal jaren deel uit gemaakt van het 1e team van Alcides in Meppel. Het feit dat hij in De Wijk kwam wonen, heeft hem doen besluiten, het blauwe shirt van Wacker over de schouders te trekken. Een prima aanwinst, dat is al gebleken.

Wel  vertelde hij mij, dat hij en zijn vrouw hebben besloten om t.z.t te gaan wonen in Nieuwleusen. Laten we als Wacker hopen, dat dat besluit nog een tijdje wordt uitgesteld!!!!!

Het bevalt hem bij Wacker trouwens uitstekend.

Winfried is een hartstochtelijk supporter van Feijenoord!

We kunnen alleen maar zeggen: Welkom in De Wiek, en een fijne tijd toegewenst!!