VAN WIE IS DAT D’R IENE??????

Hij heeft al wat weken op de deur van trainer Van ’t Zand gebonst. En niet zonder resultaat De oefenwedstrijden en ook de eerste competitiewedstrijden, konden we hem begroeten als zeer snelle spits in de voorhoede van het 1e team van Wacker. Hij is een van die groep jeugdspelers, die dit jaar overkwam van de jeugd en ons als buitenstaanders aangenaam verrast!

“Over wie heb je het eigenlijk,” zult u zich inmiddels afvragen.

Welaan, het gaat deze keer over TOM (HOMME, JACOB) OUDMAN.

Het is d’r iene van: Jan Willem en Cynthia Oudman, wonend aan de Oosterakker   in De Wijk

Pa en moe zijn fanatieke tennissers, waarbij pa regelmatig clubkampioen is!

Tom liep met succes(lerend!) door onze basisschool “De Horst”, ging daarna naar het voortgezet onderwijs bij “Dingstede”in Meppel. Ondanks een kleine “struikeling”, wist hij toch zijn HAVO-diploma te behalen. En dat diploma deed hem in Zwolle belanden bij een 4 jarige opleiding H.B.O. voor “Ondernemerschap en Retail Management”. Over ruim 3 jaar zullen we weten, hoe Tom het er af heeft gebracht.

Op voetbalgebied heeft Tom uiteraard al onze jeugdelftallen van WIJC doorlopen en kwam dus nu terecht in de selectie van ons 1e team. Hij is uitermate tevreden over die overgang, vindt het trainen onder Theo van ‘t Zand heerlijk en de gezelligheid in de groep is volgens Tom super!!

Tom is een snelle speler met een  goed rechterbeen, die het liefst in de voorhoede speelt.

Bij de keuze van een favoriete club, gaat zijn voorkeur toch wel uit naar Ajax.

Ik hoop en verwacht, dat deze Tom ons nog wel eens wat leuke voetbaluurtjes gaat bezorgen. Succes Tom!!