VAN WIE IS DAT D’R IENE………..

Daar stond hij dan aan het begin van de oefenperiode bij de selectie van ons 1e elftal.  Een wat schuchtere, misschien een beetje een verlegen jongeman man, 16 jaar (inmiddels 17)uit het A elftal.Hij mocht als keeper een aantal oefenwedstrijden en zelfs twee competitiewedstrijden, meespelen met de “grote”jongens van het 1e!

Wie is hij eigenlijk??

Bart van der Laan, geboren op 10 juni 2002, zoon van Sigrid(houdt van paardrijden) en Juul van der Laan (oud-voetballer van o.a. Havelte, Alcides en Wacker 3).

Bart doorliep met goed gevolg onze openbare basisschool “De Horst”, ging daarna naar “Stad en Esch” in Meppel, ging via de MAVO naar de Havo,waar hij inmiddels in de 4e klas is beland. Bart heeft nog geen idee wat hij hierna gaat doen. Op voetbalgebied heeft hij de gehele “Wackerschool” doorlopen van pupil tot het A elftal.

En dan staat hij, zoals hierboven al gezegd, zo maar ineens op de drempel van de selectie van ons 1e elftal. En wat we tot nu toe van hem gezien hebben, duidt er op, dat we het met een talentvolle keeper te doen hebben. Natuurlijk zal er aan hem (en dat weet hij zelf ook maar al te goed!) nog flink wat gespijkerd moeten worden. Hij zal nog flink wat brinta moeten eten om een kop groter te worden enz.

Maar de potenties zijn bij hem aanwezig om de voorraad keepers bij Wacker (want die voorraad kan wel wat uitbreiding gebruiken!!)wat uit te breiden.

Bart zou het wel fijn vinden als er weer een echte”keeperstrainer” bij Wacker zou komen. Dat mist hij wel (nu Pomper weg is).

Bart van der Laan, een leuke sportieve jongen , waar we in de toekomst nog veel plezier aan kunnen beleven!!         Jan Tijink