VAN WIE IS DAT D’R IENE????

Omdat ons eerste elftal nogal wat nieuwe gezichten telt, werd het volgens mij , tijd om de rubriek “Van wie is dat d’r iene?” weer eens van stal te halen. En het eerste “slachtoffer”wat ik presenteer is ons aller DENNIS WESTERBEEK.

Dennis is geboren op 5 februari 2001, als zoon van Gerrie en Jan Willem Westerbeek, wonend in de Albert van Kuyckstraat 39.

Hij heeft met goed gevolg de basisschool “De Horst” doorlopen(!!!) en kwam toen terecht op het V.M.B.O. (Stad en Esch) te Meppel. Ook dat ging zeer crescendo en op dit moment staat hij op het punt om de opleiding aan het CIOS in Heerenveen af te sluiten. Of en wat hij verder nog gaat studeren staat nog in de sterren.

Hij was als pupil al een “lekker voetballertje” en hij heeft alle jeugdelftallen van v.v. Wacker  t/m D1 doorlopen. Toen vond Dennis het tijd worden om eens een stapje hoger te gaan spelen bij een andere club. Het werd Alcides in Meppel. Daar heeft hij opnieuw in een aantal jeugdelftallen geschitterd(zelfs hoofdtrainer Niemer van Alcides heeft hem al eens bij de selectie gehaald!)

En toch…………….ondanks het feit dat het bij Alcides allemaal wel wat professioneler toeging,  nam Dennis dit jaar het besluit terug te keren naar het plekje, waar hij uiteindelijk het voetballen geleerd heeft, te weten v.v. Wacker in DeWIjk. En na wat oefenwedstrijdjes met het 1e elftal nam hoofdtrainer Theo van ’t Zand hem op in zijn selectie.

En daar zal trainer van ’t Zand geen spijt van hebben, want Dennis speelt zijn wedstrijden alsof  hij al jaren in ’t eerste team speelt. Een voetballer waar je met plezier naar kijkt.Technisch begaafd, hard werkend en met een prachtig schot. Daar kunnen we als Wacker nog plezier aan gaan beleven.Tot op heden heeft hij het goed naar zijn zin in” het blauwe kamp”!

Hij verwacht dat Wacker misschien toch wel mee kan doen om de bovenste plaatsen.

Hij is een fan van……..Feyenoord.