VAN WIE IS DAT D’R IENE????

Opeens was hij daar!! Een lange, blonde jongen met een paar “uitschuifbare” benen, stond bij de oefenperiode van de selectie van het eerste team van Wacker zo maar opgesteld in de basis. En hij speelde met een overtuiging van: “Je moet van goede huize komen om mij er weer uit te spelen”!!!

Waar kwam hij vandaan??? Dit interview zal enige duidelijkheid verschaffen.

We hebben te maken met: KEVIN KLOMP , geboren op 14 januari 1994,zoon van Grietje en Arend Klomp en broer van Kristel(korfbalster).

Kevin doorliep onze basisschool “De Horst”, ging naar  “Stad en Esch” te Meppel, kwam daarna terecht op “Deltion” in Zwolle in de slagers-vakopleiding.

Inmiddels verdient Kevin de kost als slager in Ommen, terwijl hij in de Willem Koopsweg woont.

Z’n voetbalcarrière ziet er wat grillig uit. Uiteraard heeft hij alle jeugdelftallen van Wacker doorlopen, is een paar geleden een tijdje  met voetballen gestopt, daarna weer begonnen en terecht gekomen in het 4e elftal. Dan sluit hij met zijn vriend Nick van der Weide, tijdens het Wijkerfeest,  een weddenschap af. Kevin zegt, dat hij  van plan is het eerste elftal te halen.  Nick zegt, als dat zo is, word ik lid van het bestuur van de Oranjevereniging!!!!! ( Nou Nick, trek jij het mooie pak maar vast aan, zou ik zeggen!!!!) Nou, de tijd zal het leren of het eerste elftal van Wacker er een vaste klant bij heeft en de Oranjevereniging een nieuw bestuurslid!!!!

Kevin is daarnaast nog een verwoed aanhanger van PEC/ZWOLLE.

Wat hij ook gaat doen en waar hij ook terecht komt, één ding is zeker:Men krijgt er met Kevin, een leuke, sportieve knul, met een grote inzet, bij!!