Van wie bin ie d’r iene?….Wesley Bezemer

Wesley Bezemer“VAN WIE IS DAT D’R IENE”????
Niet alleen bij de voetballers begint, nu de nieuwe competitie nadert, de voetbalkoorts toe te slaan. Ook bij alles wat maar iets te maken heeft met het wel en wee van onze club, gaat de bloeddruk omhoog.
Dus dacht ik, dat ik maar eens even moest gaan kijken op een trainingsavond op vrijdagavond. Misschien zou ik wel iemand kunnen vinden voor onze populaire rubriek met de naam zoals hierboven genoemd.
Nou, dat viel niet tegen. Ik had hem al een paar keer in de oefenwedstrijden gezien met rugnummr 5.
Een keurige jongeman schoof bij mij aan tafel en stelde zich voor met de naam:WESLEY BEZEMER uit Meppel.
Hij is nieuw bij Wacker.
Wesley is geboren op 7 april 1989 in Dordrecht en dus 25 jaar, een pracht leeftijd voor een voetballer!
Op mijn vraag of hij uit een sportieve, belangstellende familie komt, antwoordt Wesley dat zijn ouders in elk geval bij bijna elke wedstrijd van hem langs de lijn zijn te vinden.Bovendien heeft hij nog een zus van 22 jaar.
Hij heeft na de basisschool de HAVO afgemaakt, daarna  bij het Hoger Beroepsonderwijs in Zwolle commerciële economie gestudeerd en inmiddels heeft Wesley een baan als accountmanager bij de Remarkgroep(Cosmetica) te Rogat. Hij heeft inmiddels een vriendin  die in Groningen woont en die zoveel mogelijk  zijn wedstrijden bijwoont.
Zijn eerste club was ‘sGraveland (bij Hilversum) en na hun verhuizing naar Meppel werd het M.S.C.
Daar doorliep hij de junioren en kwam terecht in het 2e team van de zwartwitten in Meppel. Door gesprekken met Bas Beijen(bij Wacker geen onbekende!)kwam hij in contact met trainer Gert Jan Hoekstra van Wacker.
En toen was de keus gauw gemaakt!
De overgang naar onze blauwwitten verliep, volgens Wesley, super! Hij is bij Wacker door de technische staf, het bestuur en spelersgroep geweldig goed gevangen.Een prachtige groep, noemde hij de selectie.
En nu ik hem enkele wedstrijden heb zien spelen, denk ik dat onze supporters deze technisch vaardige speler, met een prachtig linkerbeen, met open armen zullen ontvangen.
Zo te zien, kunnen we als Wacker nog veel plezier aan deze sympathieke jongeman beleven.