Rubriek: “Van wie bin ie d’r iene?”

VAN WIE IS DAT  D’R IENE????
Het bestuur van onze club “Wacker”, heeft besloten om voor het komende seizoen 2017/2018, een trainer aan te stellen voor de 2e selectie. Het is een echte (volgens zijn eigen zeggen!) “Runewoldiger” geworden en wel André Meijer, geboren op 30 augustus 1964. Hij is getrouwd en ze hebben drie kinderen t.w. Jeantile (staat wel eens bij Wacker achter de bar omdat ze de vriend is van het boegbeeld van ons tweede elftal Ronald Steenbergen), zoon Jan (hij korfbalt bij Roreko in De Wijk) en dochter  Marloes (zij korfbalt bij Koru in Uffelte)! Korfballen zit in het bloed van de familie Meijer, want André himself heeft de papieren als trainer bij het korfballen in zijn bezit en heeft al een aantal korfbalverenigingen uit onze omgeving  onder zijn hoede gehad. Hij is zelf korfballer bij Kios in Ruinerwold.
Daarnaast is André in het bezit van de trainerspapieren voor het voetballen en heeft inmiddels bij de voetbalvereniging “Sleen” als assistent/trainer gewerkt.
Hij is (zoals hijzelf zegt) een echte plattelander, die (ook weer volgens hemzelf) wat ouderwets aandoet, doch wel een voorstander is van discipline!
Een eerste kennismaking die erg plezierig verliep en waarbij André een plezierige indruk achterliet. We wensen hem natuurlijk alle succes toe bij onze vereniging “Wacker”!