Zal ut zo weez’n…..?

Terwijl de meeste teams bijna gereed zijn voor de start van de competitie, de spaken van de Krokomobiel weer zijn gepoetst en de kantine van onze plaatselijke voetbaltrots heul mooi verandert is, hopen we natuurlijk allemaal op een sportief en suc7vol nieuw  voetbalseizoen!

En dat de v.v.Wacker bekent is over de hele wereld, bleek al een paar dagen geleden. Even moest ik mij in de ogen wrijven, zal ut zo weez’n? Helemaal op de fietse vanuit dat verre land naor De Wiek, om met eigen ogen de verrichtingen van Wacker te aanschouwen?

Nadat ik geamuseerd een gesprek volgde over waterstand van De Riest, de grote van een vis die gevangen is in De Iessel en een goudvis die een nieuwe schommel had gekregen in zijn net gerestaureerde vissekom, wist ik het zeker…..

Dit is dan ook een mooi ezelbruggetje naar het mooie vierde team van Wacker.

Leider Jasper heeft een online cursus gevolgd “Hoe word ik geen succesvol leider” Helaas is hij niet geslaagd voor deze niet te onderschatten opleiding. Hij beloofde ieder geval zijn opgelopen kennis te gebruiken……

Het vierde is echt een goed team! Met de talenten van Peter, Jorick en niet te vergeten Henkie zullen ze dit seizoen vast hoge ogen gooien!

Het gerucht gaat dat ze ook op de transfer markt druk bezig zijn geweest. Meende zelfs al, dat ik een Witte Beer zag lopen op het trainingsveld….Dus binnenkort maar ies kieken zal ik zeggen op een zondagmorgen!

Gezien de verslagen op de website gaat ook Wacker 3 vol goede moed starten en na het gelijke spel in de beker van het 2e tegen Zuidwolde 3, gaan zij ook vast nog wel punten pakken!

Even leek het  het erop dat ik op een zondagmiddag keek na een aflevering van Met de tienertoer op pad, maar desalnietteplus…. Wat een goede jeugd heeft het eerste team van Wacker! Daar gaan we de vruchten nog wel van plukken.

Volgens geruchten heeft de trainer Theo en de begeleiding  al gekeken naar een grote personen bus voor de uitwedstrijden. Met zun allen op de fiets naar de uitwedstrijden zal nog wel eens tegenvallen.

We nemen er nog 1, alhoewel dit eigenlijk de GROOTSTE leugen is die er bestaat. De groene knuppel smaakt weer naar behoren.

De schemering valt en net buiten het dorp loopt een verdwaalde wasbeerhond, waarschijnlijk op zoek naar een plaats om te overnachten. Kon hem nog net ontwijken….

Tot lathurrrr